Extern aanbod

Hallo, ik ben Evelien, seksuoloog, getrouwd en mama van 3 kinderen (°2015, °2020, °2022).

Mensen helpen, groepen begeleiden, juiste informatie meegeven, luisteren en in gesprek gaan zijn enkele dingen die ik graag doe. Werken rond het thema seksualiteit doe ik sinds ik afstudeerde aan de KULeuven als seksuoloog in 2011, met kinderen, jongeren en volwassenen. Sinds ik zelf mama ben, verschoof mijn focus meer naar het werken met ouders (in spé).

Het ouderschap zet het leven op z’n kop. Ook het intieme en seksuele leven van de ouders verandert, en dat al vanaf de zwangerschapswens tot ver in de periode na de bevalling. Seksualiteit bespreekbaar maken is volgens mij dé manier om een fijn intiem en seksueel leven te hebben als koppel. En daar help ik héél graag mee. 

Seksualiteit 2.0

Je wordt mama of papa, maar blijft (seksuele) partner. Je wilt graag weten hoe seksualiteit en intimiteit verandert na het krijgen van een kind, zodat je hierop voorbereid bent. Je wilt na de komst van je kindje (opnieuw) een fijn seksueel leven. Je wilt op een open manier kunnen praten over welke aanrakingen je (al dan niet) nodig hebt en fijn vindt.

In deze infosessie komen de volgende thema’s aan bod:

–       Hoe werkt seksualiteit?

–       Seksuele veranderingen in de postnatale periode: wat kan je verwachten?

–       Een verschil in seksueel verlangen tussen partners

–       Hoe kan je praten over seksualiteit en intimiteit met je partner?

Inschrijven?

De infosessie kost 60€/koppel en gaat door in onze praktijk (de Sevillastraat 126, Deurne). Stuur een mail naar info@evelienluts.be, graag met vermelding van jullie namen. 

Overzicht data

27 juni 2023, 19u30-21u30

19 sept 2023, 19u30-21u30