Tarieven

Bij Hikketein werken we met het derdebetalerssysteem en zijn we gedeconventioneerd.  Dit wil zeggen dat het deel van de mutualiteit rechtstreeks met hen wordt afgerekend en dat je dus enkel je eigen bijdrage betaalt.  Heb je een hospitalisatieverzekering, dan wordt (een groot deel van) deze eigen bijdrage door hen terugbetaald. 

  • consultaties in de praktijk: 30 euro
  • huisbezoeken in de week: 35 euro
  • huisbezoeken in het weekend: 45 euro
  • workshop: 35 euro

De tarieven rond arbeid en bevalling lichten we graag toe in een eerste gesprek. Uiteraard kan je ook telefonisch contact opnemen indien je vragen hebt m.b.t. de tarieven.

Heb je een verhoogde tegemoetkoming? Dan werken we aan terugbetalingstarief en heb je geen eigen bijdrage.  Heb je het financieel moeilijk? Aarzel niet om dit te bespreken, we willen immers de gewenste zorg aan iedereen kunnen bieden.

We voorzien ruim de tijd om – naast de medische controles – al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen in je voorbereidingen. Reken op ongeveer 1,5 u voor een eerste gesprek en 1 u voor een vervolgconsultatie.  

Elke maand posten we – mits je toestemming – een overzicht van je betaalde zorgen op je ebox.  Je krijgt dan een verwittigingsmail dat er een factuur klaar staat.  
Het raadplegen van dit bewijsstuk verpleegkundige zorgen (patientenfactuur) heb je nodig voor de terugbetaling vanuit je hospitalisatieverzekering.